Učlanjenje i kontakt

Član agencije "Brak-jaiti" možete postati isključivo ako ste:
  • punoletni
  • bračno slobodni
  • psihofizički zdravi
  • ne bolujete od bolesti zavisnosti (alkoholizam, narkomanija...)
  • niste krivično osuđivani (za nasilje u porodici ili nasilničko ponašanje)
Svi podaci i dokumenta koje dostavljate na uvid agenciji, moraju biti verodostojni i tačni.

Dodatne informacije o uslovima učlanjenja i načinu rada agencije možete dobiti lično, u prostorijama agencije u Čačku, Braće Glišića 7 ; zatim putem telefona 069/21-00-874 i 032/224-449 ili nam možete pisati na mejl brakjaiti@gmail.com.

Biti posrednik u upoznavanju dvoje ljudi predstavlja veliku odgovornost, ali pravi je blagoslov kada se između njih dogodi ljubav, krunisana brakom i porodicom. Agencija "Brak-jaiti" osnovana je sa ciljem da Vam pomogne da pronađete pravog partnera, da se zaljubite, sklopite brak i budete srećni i zadovoljni. Da pronađete nekoga kome ste potrebni baš Vi, takvi kakvi zaista jeste, nekog ko Vas razume, poštuje, voli... Posredstvom naše agencije možete upoznati osobe iz naše zemlje i inostranstva. Ne oklevajte, napravite korak – promenite zivot!O NAMA

 Klikom na neki od navedenih linkova mozete citati o nasoj agenciji
Agencija sa dugogodisnjim iskustvom, pouzdana i ozbiljna. Bavimo se iskljucivo posredovanjem radi braka. Nasi clanovi su iz cele Srbije, bivsih republika SFRJ, Rusije, Ukrajine, zapadnoevropskih zemalja... Razmisljajte drugacije, nemojte se stideti - dodjite da zajedno nadjemo resenje! 
Agencija za bracno posredovanje “Brak-jaiti”


Uprkos svim prednostima modernog doba, cini se da nikad nije bilo teze zaista upoznati nekoga i ostvariti bliskost, pronaci srodnu dusu i blagosloviti vezu brakom. I sami znate koliko puta se desilo da zbog prezaposlenosti i velikog broja obaveza otkazujete izlaske i vidjanja s prijateljima. Mozda ste resili da okusate srecu na nekom od brojnih sajtova za online upoznavanje i caskanje, da biste na kraju odustali zbog prevelikog broja laznih profila. Na kraju krajeva, na internetu svako moze da bude ono sto hoce i te podatke je nemoguce proveriti. Ne gubite vreme i ne dajte da Vas prevare! Agencija Brak-jaiti je pouzdana i ozbiljna agencija koja se bavi iskljucivo posredovanjem radi braka i garantuje Vam diskreciju i sigurnost. Nas cilj je da Vam nadjemo odgovarajuceg bracnog druga, da budete srecni i zadovoljni, uz voljenu osobu pored sebe. U agenciji imamo veliki broj clanova ciji  je jedini problem usamljenost i nemogucnost da pronadju nekoga sa kim bi proveli zivot. Zato smo mi tu da pomognemo. Da biste postali nas clan potrebno je da popunite anketu koja nam pruza detaljne podatke o Vama, o tome sta zelite u zivotu i kakvu biste osobu voleli da upoznate. Na osnovu dobijenih informacija, mi Vam predlazemo osobe koje bi Vam odgovarale, a konacna odluka o tome koga zelite da upoznate je na Vama. Nakon sto se obe strane sloze da bi zelele da ostvare kontakt, agencija im to omogucava. Ne stidite se da potrazite pomoc. Dodjite da porazgovaramo i da zajedno nadjemo resenje! 
 

Нема коментара:

Постави коментар